Forum HRTJI SVET Slovenije Seznam forumov



Avtor Sporočilo

<  DOBRODELNE DRAŽBE HRTJI SVET - POMAGAMO  ~  Dobrodelna spomladanska dražba za zavetišče Scooby Medina

HrtjiSvet
Objavljeno: 08 Mar 2017 14:45 Odgovori s citatom
Pridružen/-a: 10.05. 2013, 09:39 Prispevkov: 1600
Dragi naši podporniki, simpatizerji, posvojitelji in člani!

V mesecu aprilu bi radi odprli licitacijo, katere izkupiček bo namenjen nakupu briketirane hrane, s katero bomo galgom in podencem olajšali življenje v zavetišču in jim omogočili vsakodnevne obroke hrane.



Verjamemo, da nam s skupnimi močmi lahko uspe, skupaj smo močnejši in že v preteklosti se je izkazalo, da lahko skupaj z vami dosežemo res veliko. Dražbe ne moremo izpeljati brez vas, zato vas prosimo za pomoč. Zbiramo predmete ali storitve, ki jih bomo ponudili na dobrodelni dražbi. Imate ročne spretnosti in izpod vaših rok nastajajo prisrčne stvari? Morda kaj za sladokusce? Imate doma novo stvar, ki je ne uporabljate in ste nam jo pripravljeni donirati? Opravljate storitve, ki bi bile zanimive za licitatorje? Z veseljem bomo na našo licitacijo uvrstili vsak predmet ali storitev, ki nam ga boste donirali. Smile

Če si tudi vi želite biti del tega mozaika, nam prosimo pišite na info@hrtjisvet.org, ali na našo Fb stran, da se dogovorimo za pošiljanje ali prevzem doniranega. V vašem sporočilu navedite kaj želite donirati, opis doniranega in predlagano izklicno ceno. V kolikor boste donirali predmet, vas prosimo tudi za njegovo fotografijo.

Donirane predmete in storitve zbiramo do srede, 22. marca. Po tem datumu bomo predmete uvrstili na našo FB stran, ter vam sporočili, do kdaj bo licitacija trajala.
V kolikor želite zavetišču Scooby Medina donirati denarni znesek za nakup hrane, vas prosimo, da donacijo nakažete na TRR društva z naslednjimi podatki.

Društvo Hrtji svet Slovenije, Pod lipami 30, 3000 Celje
IBAN SI56 6100 0000 1714 143
SWIFT (BIC) HDELSI22
namen: donacija - Scooby Medina
sklic oz. referenca: 00 111
koda namena plačila: PRCP

Verjamemo, da nam bo s skupnimi močmi uspelo izpeljati še eno uspešno dražbo, ki bo hrtom in podencem, ki še čakajo zavetišču na svoje domove, olajšala bivanje v zavetišču. Iskrena hvala, ker nam stojite ob strani. Hvala v imenu hrtov, podencev in v imenu našega društva Hrtji svet Slovenije.

Ekipa društva HRTJI SVET Slovenije

_________________
Društvo HRTJI SVET Slovenije
www.hrtjisvet.org
info@hrtjisvet.org
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
HrtjiSvet
Objavljeno: 26 Mar 2017 13:17 Odgovori s citatom
Pridružen/-a: 10.05. 2013, 09:39 Prispevkov: 1600
NAPOLNIMO SCOOBY ŽELODČKE

Naša ekipa prostovoljk se bo v začetku aprila odpravila v Španijo na prostovoljno delo v špansko zavetišče Scooby Medina, od koder prihajajo tudi naši galgi in podenci. Zavetišče se skoraj vedno kritično sooča s primanjkovanjem hrane in odločili smo se, da se ne obrnemo stran - skušamo jim priskočiti na pomoč in z vašo pomočjo pomagati zavetišču pri nakupu hrane.

Odločili smo se, da odpremo licitacijo, katere izkupiček bo v celoti namenjen nakupu hrane, s katero bomo tamkajšnjim smrčkom olajšali življenje v zavetišču.

Dražba se prične v nedeljo, 26.3.2017, in traja do nedelje, 9.4. 2017 do 21.ure.

Kako sodelujete? Kliknete na fotografijo predmeta, ki ga želite licitirati. Pod komentar vpišete znesek oziroma svojo ponudbo - znesek mora biti višji od predhodne ponudbe za vsaj 1 evro, drugih omejitev ni.
Najboljši ponudnik dne 9.4.2017 ob 21:00 bo postal lastnik predmeta.

Ponosni novi lastnik svojo zadnjo in kot dobitno potrjeno ponudbo nakaže na račun društva HRTJI SVET Slovenije z naslednjimi podatki:

Društvo Hrtji svet Slovenije, Pod lipami 30, 3000 Celje
IBAN SI56 6100 0000 1714 143
SWIFT (BIC) HDELSI22
namen: donacija - Scooby Medina
sklic oz. referenca: 00 111
koda namena plačila: OTHR - DONACIJA LICITACIJA

Naziv banke:
Delavska hranilnica d.d.
PE Maribor
Glavni trg 25
2000 Maribor

Po opravljenem nakazilu ponudnik pod svojo zadnjo ponudbo navede datum izvedenega nakazila in počaka na osebni kontakt članice društva, s katero se dogovorita za prevzem oziroma poštno pošiljanje predmeta. V primeru poštnega pošiljanja ponudnik krije tudi stroške poštnine (znesek se prišteje k znesku donacije).

V kolikor zlicitirani znesek ne bo vplačan na račun društva v roku 3. dni od zaključka licitacije, postane lastnik predmeta drugi najboljši ponudnik, ki bo o takem izidu licitacije tudi pravočasno obveščen.

Najlepša zahvala vsem, ki ste darovali predmete in vsem, ki ste pripravljeni pomagati tudi v denarju. Smile

Verjamemo, da nam s skupnimi močmi lahko uspe, skupaj smo močnejši in že v preteklosti se je izkazalo, da lahko skupaj z vami dosežemo res veliko.

Na povezavi najdete album z izdelki, ki jih lahko licitirate: https://www.facebook.com/pg/hrtjisvet/photos/?tab=album&album_id=1297933930289654

In na koncu zaključimo z besedami... Hvala, ker vam ni vseeno. ♥

Društvo HRTJI SVET Slovenije
www.hrtjisvet.org
info@hrtjisvet.org

_________________
Društvo HRTJI SVET Slovenije
www.hrtjisvet.org
info@hrtjisvet.org
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo

Pokaži sporočila:  

Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1
Objavi novo temo

Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu