Forum HRTJI SVET Slovenije Seznam forumov



Avtor Sporočilo

<  DOBRODELNE DRAŽBE HRTJI SVET - POMAGAMO  ~  JESENSKA DRAŽBA ZA POMOČ GREYHOUNDOM IN LURCHERJEM (2016)

HrtjiSvet
Objavljeno: 11 Okt 2016 14:05 Odgovori s citatom
Pridružen/-a: 10.05. 2013, 09:39 Prispevkov: 1600
ZBIRANJE STVARI ZA JESENSKO LICITACIJO, NAMENJENO GREYHOUNDOM IN LURCHERJEM (od 11. 10. do 18. 10. 2016)

Dragi naši podporniki, simpatizerji, posvojitelji in člani!

GHIN (Great hounds in need) je organizacija, ki na Irskem rešuje greyhounde in lurcherje iz zloglasnih Dog poundov (deponij smrti), odkupuje jih iz veterinarskih ustanov, kamor jih pripeljejo lastniki na uspavanje in jih resnično dobesedno iztrga iz krempljev smrti, ki se stegujejo po njih. O trpljenju greyhoundov se govori in piše veliko manj, ker je greyhound racing lobij precej zaprt in vodilni akterji skušajo javnost zavajati s podatki o tem, kako lepo ravnajo s tekmovalnimi greyi. Zato jih pobijajo ponoči, na skrivaj in odvržejo na neobljudena področja, hrti umirajo za zidovi raziskovalnih inštitutov in veterinarskih fakultet, kjer njihova trupla služijo študentom za vaje. Greyhoundi preprosto izginjajo. Vsako leto nekaj deset tisoč ...

GHIN je tako kot naše društvo neprofitna organizacija in v veliki meri odvisna od donacij svojih podpornikov in ljubiteljev hrtev. Finančno stanje v organizaciji GHIN žal ni rožnato, trenutno imajo pod svojim okriljem 20 mladičkov lurcherjev (iz treh legel), ki potrebujejo posebno hrano in oskrbo. V začasnih domovih imajo nameščene greyhounde in lurcherje, ki še čakajo na svoje domove - seveda je potrebno poskrbeti tudi zanje. Bliža se jesenski transport greyhoundov in lurcherjev iz Irske, kar zopet pomeni obremenitev za že tako izsušeno "denarnico" te organizacije ...

Jesensko licitacijo Hrtjega sveta zato namenjamo greyhoundom in lurcherjem, ter irski organizaciji GHIN.

Pridobljen znesek bomo nakazali našim irskim prijateljem s katerimi sodelujemo (seveda vam bomo tudi tokrat priložili potrdilo o našem denarnem nakazilu) in od katerih prihajajo naši greyhoundi in lurcherji. Denar jim bo še kako prav prišel za oskrbo mladičkov lurcherjev, hrano za greyhounde in lurcherje, ki še čakajo na domove, ali za odkup greyhounda iz "deponije smrti".

Dražbe pa ne moremo izpeljati brez vas, zato vas prosimo za pomoč. Zbiramo predmete ali storitve, ki jih bomo ponudili na dobrodelni dražbi. Imate ročne spretnosti in izpod vaših rok nastajajo prisrčne stvari? Morda kaj za sladokusce? Imate doma novo stvar, ki je ne uporabljate in ste nam jo pripravljeni donirati? Opravljate storitve, ki bi bile zanimive za licitatorje? Z veseljem bomo na našo licitacijo uvrstili vsak predmet ali storitev, ki nam ga boste donirali. Pišite nam na: info@hrtjisvet.org, ali na našo Fb stran:https://www.facebook.com/hrtjisvet#!/hrtjisvet, da se dogovorimo za pošiljanje ali prevzem doniranega. V vašem sporočilu navedite kaj želite donirati, opis doniranega in predlagano izklicno ceno. V kolikor boste donirali predmet, vas prosimo tudi za njegovo fotografijo.

Predmete bomo zbirali 7 dni, od danes 11. 10. do torka 18. 10. 2016. Potrudili se bomo, da prejete stvari čim prej popišemo, uredimo, objavimo na naši fb strani in pričnemo z licitacijo. O datumu pričetka licitacije pa vas bomo naknadno obvestili.

Že vnaprej se vam najlepše zahvaljujemo za sodelovanje, prepričani smo, da bomo skupaj z vami pripravili še eno uspešno licitacijo, na kateri bo na voljo veliko lepih in zanimivih stvari.

Ekipa društva Hrtji svet Slovenije

_________________
Društvo HRTJI SVET Slovenije
www.hrtjisvet.org
info@hrtjisvet.org
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
ura
Objavljeno: 18 Okt 2016 21:35 Odgovori s citatom
Pridružen/-a: 21.10. 2012, 16:32 Prispevkov: 1481 Kraj: Slovenj Gradec
Pripravili smo jesensko dobrodelno dražbo, katere izkupiček bomo v celoti namenili irski organizaciji Great hounds in need, ki se ukvarja s pomočjo odvrženim greyhoundom in lurcherjem.
Nabralo se je ogromno čudovitih stvari, tako da vas lepo vabimo k licitiranju! Smile
Dražba traja do petka, 28.10.2016 do 21. ure. Smile

Dostop do dražbe - https://www.facebook.com/pg/hrtjisvet/photos/?tab=album&album_id=1140673656015683
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
HrtjiSvet
Objavljeno: 28 Okt 2016 17:11 Odgovori s citatom
Pridružen/-a: 10.05. 2013, 09:39 Prispevkov: 1600
Dražba se zaključi danes, ob 21. uri.
Vabljeni še enkrat, da pogledate, morda se najde kaj za vas. Smile

_________________
Društvo HRTJI SVET Slovenije
www.hrtjisvet.org
info@hrtjisvet.org
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo

Pokaži sporočila:  

Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1
Objavi novo temo

Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu