Forum HRTJI SVET Slovenije Seznam forumov



Avtor Sporočilo

<  DOGODKI IN ODMEVI DRUŠTVA HRTJI SVET  ~  Hrtji piknik 2016

HrtjiSvet
Objavljeno: 26 Sep 2016 20:36 Odgovori s citatom
Pridružen/-a: 10.05. 2013, 09:39 Prispevkov: 1600
Tedaj se je oglasila najstarejša zvezdna vila, ki so jo vse zaradi njene modrosti zelo spoštovale. Tudi tokrat so njenim besedam pozorno prisluhnile: »Nadnaravno moč moramo podeliti nekomu, ki bo znal osrečevati druge; pa ne zato, ker bi to moral storiti, ampak zato, ker bo sam tako želel. Imeti mora tako čisto dušo, da mu sploh ne bo pomembno, komu bo podelil srečo, naj bo to človek ali žival ... In tako čisto dušo ima ... pes. Veliko sem razmišljala o tem, za katerega psa naj se odločimo. Ne vem, če to veste, a obstaja pasma, ki je po mojem mnenju dana od boga. To so hrti.«
Blažka Ribič; Aura, hrtja princeska sreče


Foto: Galgina

Juheej, juheeej ... Ponovno je čas za skupno hrtje druženje ...

= Zato vas v nedeljo, 2. oktobra 2016 vljudno vabimo, da se nam pridružite na sedaj že tradicionalnem Hrtjem pikniku, ki se bo odvijal v Ložnici pri Žalcu, na KD Pluton.

Brez vas, dragi posvojitelji, take srčne, skupne zgodbe ne bi mogli pisati. Zato je ta dan namenjen vam in vašim posvojenčkom in zelo se veselimo ponovnega srečanja z vami. Gotovo imate "na zalogi" kakšne prijetne prigode vaših posvojenih šapic, ki nam v naš vsakdan vsakič znova prinesejo radost in veselje.

Vrata varno ograjenega poligona se bodo odprla ob 10:00 uri. Na začetku se bodo naši posvojenčki preizkusili v umetnosti (ah, nič ne skrbite, smo prepričani, da je v vsakem našem pasjem biseru kanček umetniške duše), nato pa bomo kar hitro začeli s programom:

10:00 = Zbor
10:30 = Uvodni govor
11:30 – 12:30 = Profesionalno slikanje posvojenčkov s svojimi posvojitelji
13:00 – 14:00 = Valentina H. Kokalj-Puppyland
14:30 = Kosilo
15:00 = Akupunktura (Ajda Konjedic)
16:00 = Podelitev diplom


Skozi celoten piknik pa bo potekal tudi hrtolov (srečelov). Vsaka hrtja srečka bo dobitna, izkupiček od prodanih srečk pa bomo namenili za hrano in zdravila za galge in podence v Španiji, ter za lurcherje in greyhounde na Irskem.

Prosimo vas, da svojih hrtov nimate ves čas spuščenih (spuščali jih bomo izmenično). Želeli bi, da se vsak posvojenček počuti dobro na pikniku in ima priložnost da si varno pretegne svoje tačke (tudi tisti, ki jim pasja družba ne ustreza ali so plašni), zato imejte svoje ljubljenčke ves čas pod kontrolo.
Prav tako vas prosimo da namestite svojemu psu nagobčnik, v kolikor ima navado, da v razigranosti med igro rad uščipne druge pse, da se izognemo nepotrebnim poškodbam.

Z nami bo Galgina s svojimi varnimi in kvalitetnimi izdelki za naše posvojenčke (ovratnicami, plaščki, oprsnicami ...), Jake's Sweaters, s svojimi pletenimi modernimi puloverčki, MAJAZ s prelepimi plaščki za hrte in torbicami, pridružila pa se nam bo tudi Eva Prepeva, ki nam bo pokazala novo kolekcijo nakita, tokrat v hrtjem duhu.

Ker se bliža transport greyhoundov in lurcherjev, bomo na pikniku zbirali tudi stvari zanje (odeje, rjuhe, brisače, brikete, priboljše, riž, konzerve ...), naša ekipa pa bo na transportu donacije oddala irski ekipi.

Za člane in podporne člane društva HRTJI SVET Slovenije je vstop prost, za ostale pa znaša 3€. Vstopnina se plača pri vstopu na poligon, kjer bo nameščen hrtji šparovček. Otroci imajo seveda prost vstop.

VESELIMO SE VAŠE UDELEŽBE NA PIKNIKU!

Ekipa društva HRTJI SVET Slovenije


_________________
Društvo HRTJI SVET Slovenije
www.hrtjisvet.org
info@hrtjisvet.org
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
HrtjiSvet
Objavljeno: 01 Okt 2016 13:44 Odgovori s citatom
Pridružen/-a: 10.05. 2013, 09:39 Prispevkov: 1600
HRTJI PIKNIK 2016 ODPOVEDAN!!!

Zelo smo se veselili, da se bomo videli, podružili in naši hrti skupaj zaigrali na pikniku.

Pripravili smo bogat in pester program, ampak žal v nedeljo napovedujejo dež po celotni Sloveniji. Zato vas s težkim srcem obveščamo, da je letošnji Hrtji piknik odpovedan.


_________________
Društvo HRTJI SVET Slovenije
www.hrtjisvet.org
info@hrtjisvet.org
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo

Pokaži sporočila:  

Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1
Objavi novo temo

Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu