Forum HRTJI SVET Slovenije Seznam forumov



Avtor Sporočilo

<  PONUDBA DRUŠTVA HRTJI SVET SLOVENIJE  ~  DOBRODELNI KOLEDAR HRTJI SVET ZA LETO 2015

HrtjiSvet
Objavljeno: 02 Nov 2014 18:08 Odgovori s citatom
Pridružen/-a: 10.05. 2013, 09:39 Prispevkov: 1600
DOBRODELNI KOLEDAR HRTJI SVET 2015





Zato, ker društvo HRTJI SVET konkretno pomaga hrtom v stiski in jim išče odgovorne posvojitelje, se je tudi letos odločilo, da vam ponudi dobrodelni koledar posvojenih hrtov za leto 2015. Tako lahko tudi vi z “nakupom” dobrodelnega koledarja konkretno pomagate hrtom, ki bodo nekoč zaživeli srečna življenja ravno v Sloveniji.

Društvo HRTJI SVET Slovenije je tudi letos povabilo k sodelovanju posvojitelje, ter njihove njihove posvojene hrte, ki danes živijo svoja srečna življenja v Sloveniji z namenom, da skupaj storimo nekaj dobrega za hrte, ki v zavetiščih željno čakajo na svoje domove.


Tako je tudi letos nastal čisto pravi uradni dobrodelni hrtji koledar HRTJI SVET za leto 2015.


Koledar Hrtji svet za leto 2015 tako krasijo naslednji posvojeni hrtki: greyhound LIAM, greyhoundica LONA, galgo JUNCO in greyhoundica NAYA, galga GRACE, galga MAYA, galga RHEA, galga ADA in greyhoundica TWIGGY, galga FAELA in galgo FLAMENCO, galgo GIZMO, galga ISABEL in galgo NANDO, galga ASHI, greyhound BERTIE.

Hvala vsem tokratnim posvojiteljim in njihovim hrtkom, ki ste se odzvali in udeležili fotografiranja za koledar Hrtji svet. Hvala vsem tistim, ki boste koledar naročili in nam tako namenili donacije.



Koledar je možno naročiti na el. naslov društva: info@hrtjisvet.org

Zakaj dobrodelni koledar in komu pomagamo?

Društvo HRTJI SVET Slovenije se trudi po svojih najboljših močeh pomagati odsluženim hrtom, pa tudi zavetiščem in prostovoljcem na Irskem in v Španiji, od koder prihajajo naši hrtki v Slovenijo. Tako so donacije društvu nujno potrebne, če želimo zagotoviti še kakšen začasen dom hrtkom, ki morajo nujno zapustiti zavetišče, pa tudi za njihovo oskrbo, drage veterinarske preiskave, pa tudi zato, da plačamo in rešimo še kakšnega hrtka iz deponij smrti, kjer imajo ponavadi zgolj nekaj dni časa, da dobijo dom. Prav tako so nam donacije potrebne, da si ahko pokrijemo stroške transporta z daljne Španije in Irske, saj prostovoljni prispevek posvojnin, ki nam ga namenijo posvojitelji vseh stroškov običajno ne pokrijejo, zato delamo na posvojitvah in transportih izključno minus, ki ga seveda moramo pokrivati iz dodatnih donacij dobrih ljudi.



Ravo zaradi takšnih stvari so nam edini finančni vir, da lahko sploh pomagamo toliko hrtkom v stiski ravno vaše donacije. Vsaka vaša donacija nam veliko pomeni in brez vas in vaše podpore vse te lepe sanje za hrtke ne bi bile mogoče.
Eden od virov donacij je ravno koledar Hrtji svet, ki ga ravno s tem namenom vsako leto izdamo in ponudomo vam kot priložnost, da vas vsaj nekaj naših posvojenčkov razveseljuje vsak dan v letu.



V kolikor si želite koledar Hrtji svet za leto 2014 imeti tudi pri vas doma ali v vaši pisarni, ali pa ga enostavno podariti komu, nam prosimo pišite na info@hrtjisvet.org. Bližajo se tudi prazniki, in morda bi lahko naš koledar bil tudi lepo darilo.



Hvala, ker vam ni vseeno za hrtke v stiski! Hvala za vaše donacije v zameno za koledar Hrtji svet 2015.

Znesek donacije za posamezen koledar je 15€. Smile

Ekipa društva Hrtji svet Slovenije.

Društvo HRTJI SVET Slovenije
www.hrtjisvet.org
info@hrtjisvet.org


Nazadnje urejal/a HrtjiSvet 18 Nov 2014 09:47; skupaj popravljeno 1 krat

_________________
Društvo HRTJI SVET Slovenije
www.hrtjisvet.org
info@hrtjisvet.org
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
HrtjiSvet
Objavljeno: 18 Nov 2014 08:51 Odgovori s citatom
Pridružen/-a: 10.05. 2013, 09:39 Prispevkov: 1600
Dobrodelni koledar Hrtji svet je že prišel iz tiskarne in komaj čaka, da bo visel na vaših stenah ali pa, da z njim obdarite vaše prijatelje, sorodnike in znance. Smile

Za naročila nam lahko pišete tudi na narocila@hrtjisvet.org.

Z veseljem vam ga pošljemo po pošti. Možen pa bo tudi oseben prevzem v Celju, Ljubljani in Mariboru, Wink

_________________
Društvo HRTJI SVET Slovenije
www.hrtjisvet.org
info@hrtjisvet.org
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo

Pokaži sporočila:  

Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1
Objavi novo temo

Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu