Forum HRTJI SVET Slovenije Seznam forumov



Avtor Sporočilo

<  PONUDBA DRUŠTVA HRTJI SVET SLOVENIJE  ~  Koledar HRTJI SVET za leto 2014

NEON
Objavljeno: 24 Okt 2013 18:01 Odgovori s citatom
Administrator foruma Pridružen/-a: 12.01. 2012, 11:46 Prispevkov: 3191




DOBRODELNI KOLEDAR HRTJI SVET 2014

Zato, ker društvo HRTJI SVET konkretno pomaga hrtom v stiski in jim išče odgovorne posvojitelje, se je tudi letos odločilo, da vam ponudi dobrodelni koledar posvojenih hrtov in podencov za leto 2014. Tako lahko tudi vi z nakupom koledarja konkretno pomagate hrtom, ki bodo nekoč zaživeli srečna življenja ravno v Sloveniji. Wink

Društvo HRTJI SVET Slovenije je tudi letos povabilo k sodelovanju posvojitelje, ter njihove njihove posvojene hrte in podence, ki danes živijo svoja srečna življenja v Sloveniji z namenom, da skupaj storimo nekaj dobrega za hrte, ki v zavetiščih željno čakajo na svoje domove.

Tako je tudi letos nastal čisto pravi uradni dobrodelni hrtji koledar HRTJI SVET za leto 2014. Smile

Koledar je že v procesu tiska, a ga je že možno naročiti na el. naslov društva: info@hrtjisvet.org, prav tako pa ga možno tudi osebno prevzeti v neakterih trgovinah po Sloveniji, kar bomo sporočili naknadno.

Zakaj dobrodelni koledar in komu pomagamo?

Društvo HRTJI SVET Slovenije se trudi po svojih najboljših močeh pomagati odsluženim hrtom, pa tudi zavetišču in prostovoljcem na Irskem, od koder prihajajo naši hrtki v Slovenijo. Tako so donacije društvu nujno potrebne, če želimo zagotoviti še kakšen začasen dom hrtkom, ki morajo nujno zapustiti zavetišče, pa tudi za njihovo oskrbo, drage veterinarske preiskave, pa tudi zato, da plačamo in rešimo še kakšnega hrtka iz deponij smrti, kjer imajo ponavadi zgolj nekaj dni časa, da dobijo dom.

V tem trenutku so kar štirje hrtki ..., ki svoj dom še iščejo:

- Galgo Gizmo, ki je večino svojega življenja preživel na ulici, ko je njegov edini dobri človek in roka, ki ga je redno hranila - duhovnik iz manjše vasice v Španiji, bil premeščen v drugo mesto, je Gizmo ostal brez vsega in tako pristal v zavetišču. Več o Gizmotu na naši spletni strani: http://www.hrtjisvet.org/hs/gizmo-ex-tarzan/

- Galgo Azucar, ki se ga je človek očitno želel znebiti z topim udarcem po glavi, da je obležal na enem od polj blizu zavetišča Scooby Medina, kjer ga je prepustil usodi. A Azucar ni umrl, ta mali borec je preživel in v smrtni grozi pred človekom bil premeščen v zavetišče, kjer pa žal ni napredoval niti za milimeter, zato smo se ga odločili začasno namestiti pri nas v Sloveniji, kjer mali miško napreduje in danes že išče čisto svoj dom. Več o Azucarju na naši spletni strani: http://www.hrtjisvet.org/hs/galgo-azucar/

- Pa galgica Veronica, ki prihaja v Slovenijo prvega novembra. V zavetišču je življenje težko in v ogradi kjer je Veronica, so se ostali psi odločili, da jo bodo izločili, zato je Veronica tam potisnjena na sam rob, ne sme jesti, ne sme teči po travi ograde, ne sme spati z njimi na toplem ...Vse kar naredi je narobe in zato smo se odločili, da jo rešimo težkega zavetiščnega življenja, saj ta res neproblematična in ljubka galgica zasluži svojo priložnost. Tudi Veronica svoj dom še išče. Več o njej na naši spletni strani: http://www.hrtjisvet.org/hs/galgica-veronica/

- Tukaj je tudi mala galgina Marita, ki je v zavetišču že kar nekaj časa, a v nobenem primeru ni sprejeta s strani njenih pasemskih prijateljev. V vseh ogradah kamor so jo namestili, je bila tarča napadov in krdelnih rangiranj s strani ostalih galgov, zato se je sama vedno znašla na dnu. Marita je bila tako prevečkrat deležna tepeža drugih psov, v paniki in groznem pasjem joku je bežala pred njimi in iskala varno zavetje. Ni je izdal samo človek v njenem prejšnem življenju, žal so jo izdali tudi njeni pasji prijatelji. Menili smo, da bi lahko Mariti težko zavetiščno življenje streglo po življenju, zato smo se odločili, da ji pomagamo ponovno zaupati v ljudje in na sploh v življenje, zato tudi ona prihaja v Slovenijo prvega novembra in svoj dom še išče. Več o Mariti na naši spletni strani: http://www.hrtjisvet.org/hs/galgica-marita/

V teh dneh poteka tudi zbiranje namenskih donacij za reševanje enega ali morda celo dveh greyhoundov iz deponije smrti na Irskem, kjer imajo hrti ponavadi zgolj nekaj dni, da pride nekdo po njih, v nasprotnem primeru jih čaka zagotova smrt. S temi zbranimi sredstvi bomo lahko pomagali do boljšegaživljenja tema dvema, pa morda še kakšnemu grehoundu ali lurcherju več, zato vsaka vaša podpora veliko šteje in nam tudi veliko pomeni.

Ravo zaradi takšnih stvari so nam edini finančni vir, da lahko sploh pomagamo toliko hrtkom v stiski ravno vaše donacije. Vsaka vaša donacija nam veliko pomeni in brez vas in vaše podpore vse te lepe sanje za hrtke ne bi bile mogoče.
Eden od virov donacij je ravno koledar Hrtji svet, ki ga ravno s tem namenom vsako leto izdamo in ponudomo vam kot priložnost, da vas vsaj nekaj naših posvojenčkov razveseljuje vsak dan v letu.

V kolikor si želite koledar Hrtji svet za leto 2014 imeti tudi pri vas doma ali v vaši pisarni, ali pa ga enostavno podariti komu, nam prosimo pišite na info@hrtjisvet.org.

Hvala, ker vam ni vseeno za hrtke v stiski!

Ekipa društva Hrtji svet Slovenije.

Društvo HRTJI SVET Slovenije
www.hrtjisvet.org
info@hrtjisvet.org

_________________
HRTJI SVET Slovenije
www.hrtjisvet.org

Pomagajmo hrtom v stiski.
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
HrtjiSvet
Objavljeno: 06 Nov 2013 09:56 Odgovori s citatom
Pridružen/-a: 10.05. 2013, 09:39 Prispevkov: 1600
Dobrodelni koledar Hrtji svet, katerega krasijo posvojenčki, ki živijo svoja srečna življenja v Sloveniji, je že na voljo.

Pohitite in si zagotovite svoj izvod.

Za naročila nam pišite na info@hrtjisvet.org.

Zaenkrat je možen osebni prevzem v Ljubljani in Celju. Wink


_________________
Društvo HRTJI SVET Slovenije
www.hrtjisvet.org
info@hrtjisvet.org
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
Jasmina
Objavljeno: 07 Nov 2013 08:15 Odgovori s citatom
Pridružen/-a: 11.03. 2013, 07:48 Prispevkov: 3
Cena koledarja?
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
ura
Objavljeno: 07 Nov 2013 17:22 Odgovori s citatom
Pridružen/-a: 21.10. 2012, 16:32 Prispevkov: 1481 Kraj: Slovenj Gradec
Koledar je res, res lep! <3
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
TaPaTi
Objavljeno: 09 Nov 2013 23:32 Odgovori s citatom
Administrator foruma Pridružen/-a: 12.01. 2012, 17:52 Prispevkov: 318
Cena posameznega izvoda je 15€.

_________________
Vse življenje si odgovoren za tisto, kar si udomačil. ~ Antoine de Saint-Exupéry
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
čara
Objavljeno: 23 Nov 2013 09:29 Odgovori s citatom
Pridružen/-a: 14.01. 2012, 15:12 Prispevkov: 222
A bi ga bilo možno kje v bližini koroške prevzeti?
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
ura
Objavljeno: 23 Nov 2013 13:07 Odgovori s citatom
Pridružen/-a: 21.10. 2012, 16:32 Prispevkov: 1481 Kraj: Slovenj Gradec
Lahko ga jaz dvignem v Ljubljani naslednji teden in ga dostavim. Sem pa iz Slovenj Gradca.
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
čara
Objavljeno: 23 Nov 2013 15:17 Odgovori s citatom
Pridružen/-a: 14.01. 2012, 15:12 Prispevkov: 222
Ja, prosim! Ostalo pa na ZS, pa saj vem katera si. Razz
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo

Pokaži sporočila:  

Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1
Objavi novo temo

Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu