Forum HRTJI SVET Slovenije Seznam forumov



Avtor Sporočilo

<  ZAVETIŠČA HRTOV IN POMOČ ZAVETIŠČEM  ~  POMOČ VETERINARJEV PROSTOVOLJCEV?

NEON
Objavljeno: 05 Apr 2013 06:43 Odgovori s citatom
Administrator foruma Pridružen/-a: 12.01. 2012, 11:46 Prispevkov: 3191
Zavetišče Scooby Medina ima trenutno nameščeno zelo veliko število psov, pretežno galgov. Primanjkuje jim predvsem veterinarske delovne sile, saj imajo na voljo samo enega veterinarja.

Je kdo izmed veterinarjev (prav tako veterinark seveda) v Sloveniji, ki nosi v sebi željo željo po prostovoljnem delu in bi rad preživel aktivne delovne počitnice v zavetišču, ter ob tem opravil še nekaj dobrega za pse, ki si sami ne morejo pomagati?

V kolikor je želja po pomoči v vas močna ali poznate kakšnega veterinarja, ki bi si želel opravljati delo veterinarja prostovoljca, ga opozorite na ta zapis, da nas kontaktira. Zainteresirani naj se nam javijo za napotke in usmeritve na info@hrtjisvet.org.

Morda samo namig, da je bivanje v zavetišču brezplačno, potreben je samo lasten denarni vložek za letalsko karto in prevoz v zavetišče in pa hrano, ki si jo lahko posameznik pripravi v preprosti kuhinji zavetišča. Wink

Če verjamete ali ne "Enkrat Scooby - za vedno Scooby!"
Za okužbe s "Scooby virusom" ne odgovarjamo. Laughing Laughing Laughing

_________________
HRTJI SVET Slovenije
www.hrtjisvet.org

Pomagajmo hrtom v stiski.
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
NEON
Objavljeno: 10 Jul 2013 19:45 Odgovori s citatom
Administrator foruma Pridružen/-a: 12.01. 2012, 11:46 Prispevkov: 3191
NUJNO!!!
Zavetišče Scooby Medina iz Španije kliče na pomoč veterinarje prostovoljce!!!
V kolikor kdo od od vas - veterinarjev razmišlja o delovnem dopustu in opravljanju prostovoljnega dela v zavetišču Scooby Medina, naj nam piše na info@hrtjisvet.org.

Zagotovo se boste "okužili" s Scooby-jem in se tja vračali znova in znova. Wink Za tovrstne okužbe ne prevzemamo odgovornosti! Smile


Še sporočilo Fermina:

Urgent, urgent, urgent
Our esteemed vet Enrique needs help! He cannot castrate as fast as needed, we have a lot of dogs that have been adopted but they cannot leave before they have been sterilized, so that is why we ask for the help of some of our usual volunteer vets or a new one with experience that can spend about a week here to do the neutering, mostly females. As usual we provide everything, you only have to offer the use of your hands. Don’t think about it too much, where else could you spend a better week than here, doing a marathon of castrations , so we will be waiting for you and hopefully soon because like I said, it is urgent urgent urgent. And knowing all this, who would ask me to take in dogs from all those different places, I still wonder. Kisses, hugs, bites and loving licks from all of us. Fermin.

_________________
HRTJI SVET Slovenije
www.hrtjisvet.org

Pomagajmo hrtom v stiski.
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo

Pokaži sporočila:  

Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1
Objavi novo temo

Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu