Forum HRTJI SVET Slovenije Seznam forumov



Avtor Sporočilo

<  DRUŠTVO HRTJI SVET SLOVENIJE - www.hrtjisvet.org  ~  Prosimo donirajte nam stvari za dobrodelno dražbo za hrtke

NEON
Objavljeno: 22 Avg 2012 11:27 Odgovori s citatom
Administrator foruma Pridružen/-a: 12.01. 2012, 11:46 Prispevkov: 3191
Čas hitro mineva...in tako je okoli tudi že celo leto od našega prvega zbiranja sredstev za dobrodelno FB dražbo. V tem letu smo skupaj z vami, donatorji in licitatorji, ter vsemi ostalimi podporniki, nanizali izjemne uspehe. Tri dobrodelne dražbe za pomoč zavetišču Scooby Medina v njihovih najbolj kritičnih trenutkih. Sredstva zbrana s pomočjo dražb in drugih dobrodelnih dogodkov so bila v obliki finančnih ali materialnih sredstev donirana v Scooby, takrat ko so to nujno potrebovali.

Sedaj pa je čas, dahrtkom iz Španije pomagamo še malo drugače. V društvu smo se odločili, da bomo omogočili začasna skrbništva nekaterim "posebnim" hrtkom. Bodisi tistim, ki se nam ob prostovoljnih delovnih obiskih v zavetišču vtisnejo v spomin... bodisi tistim, ki morajo nujno oditi iz zavetišča (so tarča napadov drugih psov, poškodbe ki se ne celijo dobro,...), ali pa posebnim "primerom" kot sta naši Peretil in Breeze. Galgici, ki sta v zavetišču ob stiku s človekom trepetali in bili v smrtnem strahu, danes pa v stabilnih začasnih skrbništvih postajata pogumni in navihani punci.

Tokrat se na vas ponovno obračamo z željo in prošnjo, da nam donirate stvari, katere bi lahko ponudili na naši naslednji licitaciji. Izkupiček bo namenjen hrtkom v začasnem skrbništvu našega društva. Trenutno ima društvo v začasnem skrbništvu tri hrtice, septembra pa bomo pripeljali še galga Bolta, ki na svoj dom v zavetišču čaka že več kot eno leto in smo se odločili mu dati priložnost. Vse to je povezano tudi z določenimi stroški, zato tukaj brez vaše pomoči žal ne gre.

V kolikor nam lahko donirate kakšen predmet, ki ga boste kupili za ta namen ali pa bo plod vašega dela (slike, nakit, ostala ročna dela ...), ali pa morda kakšno storitev, ki jo opravljate in bi jo prav tako lahko ponudili na licitaciji, nam pišite na galgo@hrtjisvet.org.

Že v naprej vam lepa HVALA za vašo nesebično pomoč.


Very Happy

_________________
HRTJI SVET Slovenije
www.hrtjisvet.org

Pomagajmo hrtom v stiski.
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo

Pokaži sporočila:  

Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1
Objavi novo temo

Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu