Forum HRTJI SVET Slovenije Seznam forumov



Avtor Sporočilo

<  DOGODKI IN ODMEVI DRUŠTVA HRTJI SVET  ~  Sprehod na Rašico in zaključek razstave ''Iz pekla do raja''

HrtjiSvet
Objavljeno: 25 Okt 2017 18:36 Odgovori s citatom
Pridružen/-a: 10.05. 2013, 09:39 Prispevkov: 1600
Še vedno smo vsi polni prijetnih vtisov. Za nami je spet dan poln dobre volje, smeha, veselja in super družbe, tako hrtje kot človeške.

Danes je bil za vse nas pester dan, poln zanimivih dogodkov. Najprej smo se odpravili na sprehod na Rašico, kjer smo razgibali naše noge in pasje tačke.
Na pohod so se odpravili greyhoundi Frankie, Cathy, Classy in Jake ter galgi Gili, Angola, Bart, Chico, Marley, Cordobesa.



Narava je bila sproščujoča, jesensko listje vsepovsod, toplo vreme nas je prijetno grelo. Hrtje tace so veselo stopicljale po gozdih potkah, njihovi smrčki so vohljali in bili so nadvse zadovoljni nad okolico in pasjo družbo. Na Rašici smo naredili krajši postanek, vsi smo se okrepčali, kot po tekočem traku so padali tudi priboljški in ostale pasje poslastice. Z mimoidočimi smo spregovorili tudi o hrtji problematiki, naši posvojenci so se malce pocarkljali in vsekakor naša četica ni ostala neopažena.
Po počitku smo ponovno dali v prvo prestavo in se odpravili nazaj proti gradu Jablje. Tam smo hitro naredili še skupinsko sliko, potem pa hop v avto in proti prodajalni in kavarni Horacij, kjer je ob 14:00 potekalo predavanje Tek za življenje.



Tam sta se nam pridružila galga Naquara in greyhound Wally. Gostje so si lahko ogledali hrtjo razstavo, ki bo v prodajalni in kavarni Horacij stala vse do 28. oktobra.
Naša Nataša, kot vedno osupne ljudi s svojim predavanjem, saj doživeto in na unikaten način predstavi hrtjo problematiko v Španiji in na Irskem. Vsekakor vredno poslušanja in vsi se strinjamo, da bi jo lahko poslušali še mnogokrat.

Po predavanju smo naredili še en krog po Mengšu, za nami so se obračali pogledi ….
Hvala prodajalni in kavarni Horacij, ki nas je prijazno sprejela in pogostila, hvala tudi naši Nataši, katero predavanje nam je ponovno sedlo v srce, hvala tudi Meti, ki je prevzela vlogo fotografinje in je ujela krasne trenutke, ki nam bodo sedaj večno ostali v spominu.

Hvala tudi vam, dragi posvojitelji, ki ste nam s svojo družbo polepšali dan.

Se veselimo ponovnega druženja.
Do takrat pa vse dobro.

Ekipa društva HRTJI SVET Slovenije

_________________
Društvo HRTJI SVET Slovenije
www.hrtjisvet.org
info@hrtjisvet.org
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo

Pokaži sporočila:  

Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1
Objavi novo temo

Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu